Demirören el koydu...!

Hakemlerin son haftalarda verdikleri kararlar ve performanslarından rahatsız olan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, olaya el koydu. Demirören'in talimatı ile tüm üst klasman hakemler ve yardımcı hakemler 18 Mart Pazartesi günü Antalya'da bir

Demirören el koydu...!

Hakemlerin son haftalarda verdikleri kararlar ve performanslarından rahatsız olan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, olaya el koydu. Demirören'in talimatı ile tüm üst klasman hakemler ve yardımcı hakemler 18 Mart Pazartesi günü Antalya'da bir araya gelecek ve son kez uyarılacak.

Federasyon Başkanı Demirören ve Başkan vekili Ufuk Özerten'in yanı sıra MHK Başkanı Zekeriya Alp ile kurul üyelerinin de katılacağı iki günlük kampta, önce hakemlerin sorunları dinlenecek, ardından kötü gidişin nedenleri konuşulacak.
 
Kulüplerden gelen ağır eleştirilerin hedefi olan Merkez Hakem Kurulu ile de bir toplantı yapacağı öğrenilen Demirören'in, buradaki konuşmada hakemlerin form düşüklüğünün nedenlerini sorgulayacağı ve bir an önce gereken önlemlerin alınmasını isteyeceği bildirildi.
 
HATALAR ANLATILACAK
 
İki günlük kamp sırasında hakemlerin özellikle ligin ikinci yarısında yaptıkları hatalar görüntüleriyle birlikte gündeme getirilecek. Yardımcı hakemlerin performansından da memnun olmayan Merkez Hakem Kurulu'nun, devre arası seminerde verilen talimatları tekrar hatırlatacağı ve bazı isimlerin dikkatinin çekileceği ifade edildi.
 
HAKEMLERE SÜRPRİZ
 
Çarşamba günü Merkez Hakem Kurulu tarafından hakemlere gönderilen özel mesajda, Antalya'da yapılacak kamp dışında herhangi bir bilgi verilmedi. Federasyon Başkanı Demirören'in bu toplantıya katılacağından habersiz olan üst klasman hakem kadrosunun, ligin kalan 8 haftasında nasıl bir yönetim gösterecekleri de merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler