Demirören de Fenercilik yapıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Türk futbolunun geleceği ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu.CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ı ziyaret eden yöneticilerin, yaklaşık 40 dakika süren görüşmesinin ardından parti merkezinde basın mensup

Demirören de Fenercilik yapıyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Türk futbolunun geleceği ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ı ziyaret eden yöneticilerin, yaklaşık 40 dakika süren görüşmesinin ardından parti merkezinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, "Kulüpler Birliği yöneticilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Sporun yeni şiddet yasası ile ilgili destek istediler. Şu anki yasa kulüpleri çok zor durumda bırakıyor. O dönem uyarmıştık, yasa çok hızlı hazırlandı. Biz buna itiraz ettik. Bugünden itibaren CHP'ye ne görev düşüyorsa hazırız. Mecliste bir çalışma olacaksa elimizden geleni yapmaya hazırız. Hükumet kulüplerin bu sıkıntılarını ortadan kaldırmalıdır. Bu yıl ligdeki kulüplerimiz için çok zor olacak" dedi.

"KULÜPLER OLARAK BİZ HATA YAPTIK. SİYASETTEN ÖZÜR DİLİYORUZ"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise kulüpler adına yaptığı açıklamada, "Yasa hazırlanırken kulüpler olarak biz hata yaptık. Siyasetten özür diliyoruz. Bu yasa çıksın diye biz baskı yaptık, yasa içerisindeki bazı maddelerin değişmesi gerekiyor. Kanun kulüplere ve yöneticilere zarar veriyor. Özellikle taraftarın yaptığı olaylar kulübe ve yönetimlere malediliyor. Türk futbolu tekrar huzur ve güvenilir ortama getirilmeli, bunu istiyoruz." diye konuştu.

Fenerbahçe'deki görevine geri dönen Nihat Özdemir'e UEFA Başkanı Platini'nin açıklamaları ile ilgili bir soru sorulmak istenmesi üzerine araya giren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Fenerbahçe'nin problemi Türk futbolu ve 18 kulübün problemidir. 104 yıllık mazisi olan bir kulüptür 104 yıl daha olacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor