Demirören BJK'nin gazını kesti

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında, Anadolu Efes'i 80 - 76 yenip tarihinde 2. kez şampiyon olan Beşiktaş Milangaz erkek basketbol takımı, şampiyonluk kupasını ve diğer 2 kupayı sponsor firmanın sahibi ve Demirören şirketler grubu yönetim

Demirören BJK'nin gazını kesti

Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında, Anadolu Efes'i 80 - 76 yenip tarihinde 2. kez şampiyon olan Beşiktaş Milangaz erkek basketbol takımı, şampiyonluk kupasını ve diğer 2 kupayı sponsor firmanın sahibi ve Demirören şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Erdoğan Demirören'e götürdü. 

 

İstanbul Kemer Country'de gerçekleşen ziyarete Erdoğan Demirören'in yanısıra Beşiktaş eski başkanı ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Basketbol Sorumlusu Şeref Yalçın, takımın antrenörü Ergin Ataman ve oyuncular katıldı. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyaretde, Şeref Yalçın, Erdoğan Demirören ve Yıldırım Demirören'e, üzerinde oyuncuların imzalarının olduğu bir forma hediye ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

"BAŞBAKAN 3 DİYOR, BİZ DE ONU DİNLEDİK" 

Milangaz Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, tüm takım ile birlikte fotoğraf çektirip oyuncular ve teknik heyetle birlikte yemek yedi. Bu sırada kısa bir açıklama yapan Erdoğan Demirören, "Başbakanımız her şeyde 3 diyordu. Biz de onu dinledik ve 3 kupa aldık" dedi.

 

Yemekte gülüşmelere sebep olan bu açıklamadan sonra Demirören, "Bu şerefi bize yaşatan Antrenör Ergin Ataman ve sporcularıma çok teşekkür ediyorum. Biz tabi ki kendi işlerimize bakıyoruz. Onlar da kendi işlerine bakarak bu kupaları kazandılar. Bu anı bizlere ve Beşiktaş kulübüne yaşattıkları için de başta oğlum olmak üzere, bütün Demirören ailesi adına tekrar hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. 

 

Erdoğan Demirören, bir gazetecinin "Beşiktaş basketbol takımına önümüzdeki sezon da sponsor olacak mısınız?" sorusuna, "Daha şampiyon olalı 24 saat bile olmadı. Onu önümüzdeki günlerde konuşuruz" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler