Demir: "Zorlu dönemece girdik"

Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. maçında perşembe günü Avni Aker Stadı'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu. Demir, başarılı olmak için 4 maçlık mücadele dönemine girdiklerini söyledi.    Pe

Demir: "Zorlu dönemece girdik"
Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. maçında perşembe günü Avni Aker Stadı'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, açıklamalarda bulundu. Demir, başarılı olmak için 4 maçlık mücadele dönemine girdiklerini söyledi. 
 
Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası Grup 1. maçında Sivas Belediyespor'u konuk edeceklerini ifade eden Nihat Demir, "Bu maç sonrasında deplasmanda pazar günü lig maçında Denizlispor ile karşılaşacağız. Ardından hafta içi kupada ise Karabük ve daha sonra ligde Balıkesir'i konuk edeceğiz. Hem kupada hem de ligde oynayacağımız bu maçları kazanarak moral bulmak istiyoruz" dedi. 
 
1461 Trabzon'u başarılı kılmak için 4 maçlık bir savaşa gireceklerini belirten Demir, şöyle konuştu; "Bu maçlardan galibiyetle ayrılarak hedefimizi gerçekleştirecek güce sahibiz. Takımımıza güveniyoruz. Sivas Belediye karşılaşmasında da taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Zor günlerde takımın yanında olmak gerçek taraftarlıktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler