Dembele Güneş'e kaldı

Fotomaç'ın haberine göre, devre arasında kadrosunu yabancı bir forvetle güçlendirmeyi planlayan Trabzonspor, aradığı ismi komşuda buldu. Bu sezon Levski Sofya'da attığı gollerle Bulgaristan Ligi'ni kasıp kavuran Garra Dembele, bordo-mavililerin izleme kom

Dembele Güneş'e kaldı

Fotomaç'ın haberine göre, devre arasında kadrosunu yabancı bir forvetle güçlendirmeyi planlayan Trabzonspor, aradığı ismi komşuda buldu. Bu sezon Levski Sofya'da attığı gollerle Bulgaristan Ligi'ni kasıp kavuran Garra Dembele, bordo-mavililerin izleme komitesinin dikkatini çekti. Ligde maçta 10 gol, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 6 maçta 6, gruplarda ise 2 maçta 1 gol kaydeden Mali asıllı Fransız golcü yakın markaja alındı. Dembele'nin istatistiklerini gören Şenol Güneş, izleme komitesine "Takip edin" emrini verdi.

 

Maliyeti çok düşük

Bulgaristan Ligi'nde 22 puanla lider durumdaki Levski Sofya'yı golleriyle uçuran Garra Dembele'nin maliyeti de bordo-mavili kulübe cazip geldi. Fransa'nın Auxerre takımının altyapısından yetişen Dembele ile ilgili tek soru işareti ise daha önce büyük bir ligde forma giymemiş olması... 700 bin euro civarında bir bonservis bedeli bulunan Fransız golcüyle ilgili acele karar vermek istemeyen Trabzonspor, gelecek raporları bekliyor. Şenol Güneş, 23 yaşındaki golcüye onay verirse transfer ocakta bitecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor