Delikanlıların önünde önünü ilikler

Trabzonspor eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, emniyet çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Bu operasyonu sahiplenmesi gereken hem basın hem de spor camiası yapılanları konduramadıklarından

Delikanlıların önünde önünü ilikler

Trabzonspor eski yöneticisi İbrahim Hacıosmanoğlu, emniyet çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Bu operasyonu sahiplenmesi gereken hem basın hem de spor camiası yapılanları konduramadıklarından bahsediyorlar. Bunlar büyük adamlar. Bunlar büyük kulüplerin başkanları, bunlar böyle işler yapar mı? Bunlar bakkaldan ekmek çalmadılar, tatlıcıdan tatlı çalmadılar. Bunlar milyonların gönüllerine hitap eden şampiyonlukları çaldılar. Bunları da çalabilmeniz için zaten meziyetli insanlar olabilmeniz lazım. Bunları yapmışlar bunlar cezalarını çekmezlerse gelecek nesillere karşı çok daha kötü olaylar yaşarız. "

Şikayetçi olup olmadığı sorulan Hacıosmanoğlu, "Ben şikâyetçi olmadım. Sadece sorulara cevap verdim. Biz haklı olduğumuz davada bir Allah'tan bir de yanlış yapmaktan korkarız felsefesiyle yaşayan insanlarız. Sordular tehdit var mı? diye. Öyle bir babayiğit yok bizi tehdit eden. Ama konuşmalarda hepiniz görüyorsunuz. Sinan Engin, Aziz ağabeyinden daha fazla para koparmak için olmayan konuşmaları onlara söylüyor. Bizi paket ettireceğini söylüyor. Sinan Engin denen şahıs delikanlıların yanında önünü ilikler" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor