Değerini yüzde 23 artırdı!

Fenerbahçe'den 2009-2010 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Burak Yılmaz, değerini katlamaya devam ediyor.Yetenekli golcünün şimdiki hedefi CSKA Moskova filelerini havalandırmak...Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, 2 yıl içer

Değerini yüzde 23 artırdı!

Fenerbahçe'den 2009-2010 sezonunun devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Burak Yılmaz, değerini katlamaya devam ediyor.

Yetenekli golcünün şimdiki hedefi CSKA Moskova filelerini havalandırmak...

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, 2 yıl içerisinde değerini yüzde 23 artırmayı başardı. Bordo – mavili takıma geldiğinde değeri 300 bin Euro olan Burak Yılmaz'ın şu anki değeri ise 7 milyon Euro'yu geçti.

Trabzonspor'un 2009 – 2010 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'ye 3 milyon 250 bin Euro'ya verdiği Gökhan Ünal'ın yanında takasla aldığı Burak Yılmaz, bordo – mavili forma altında değerini yaklaşık yüzde 23 artırdı. Avrupa'nın en popüler futbolcu tanıtım sitesi olan transfermrkt.de'ye göre Trabzonspor'a geldiğinde değeri 300 bin Euro olan futbolcu, aradan geçen 2 yıl içerisinde fiyatını 7 milyon Euro'ya çıkardı.

Henüz Şampiyonlar Ligi'nde hiç forma giyemeyen Burak'ın burada da görev yapması durumunda değerini daha da artırması bekleniyor. Burak Yılmaz yakaladığı çıkışı işe, "Şenol hocam bana güvendi. Trabzonspor'da bana sabretti ve bu sonuç doğdu" diye özetledi.

BURAK: "ÜZÜNTÜM ARTIK SON BULACAK" DEVAMI SAYFA 2'DE

 

Cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nde oynanan iki maçta forma giyemeyen ve yarın oynanacak olan CSKA Moskova maçının ardından cezası sona erecek olan Burak, rahat bir nefes alacak. Burak, Şampiyonlar Ligi maçlarının gözünde tüttüğünü belirterek, "Takım arkadaşlarımla orada olmayı her zaman çok istiyorum.

Yarınki maç sonrası bu hasretim artık sona erecek. Umarım güzel bir galibiyet elde ederiz ve ben de ilk maçıma daha mutlu bir şekilde çıkarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler