Değerini 13 kat artırdı!

2009’da 1461 Trabzon’dan 150 bin euro’ya alınan Mustafa Yumlu, 4 yılda bonservis bedelini 2 milyon Euro’ya çıkardı. Trabzonspor’da son yıllarda en istikrarlı oyuncular arasında kendine yer bulan Mustafa Yumlu, üç sezonda değerine değer kattı.Trabzonspor'u

Değerini 13 kat artırdı!

2009’da 1461 Trabzon’dan 150 bin euro’ya alınan Mustafa Yumlu, 4 yılda bonservis bedelini 2 milyon Euro’ya çıkardı. Trabzonspor’da son yıllarda en istikrarlı oyuncular arasında kendine yer bulan Mustafa Yumlu, üç sezonda değerine değer kattı.

Trabzonspor'un en değerli futbolcusu kim?Tıklayın...

2013-2014 sezonuna müthiş bir giriş yaparak 4 avrupa maçında 90 dakika forma giyen Mustafa, performansıyla futbol camiasının beğenisini toplamaya devam ediyor. 2008 sezonunda Arsinspor’dan Trabzonspor’a transfer olmasına rağmen 1461 Trabzon’a kiralanan ve iki sezon burada oynadıktan sonra tekrar Trabzonspor’un kadrosuna katılan Mustafa, azminin karşılığını almaya devam ediyor. Bordo-Mavili forma aşkıyla büyüyen ve hayalleri gerçek olan Mustafa’nın, Trabzonspor’a transfer olduğu dönemde 150 bin Euro olan bonservis bedeli üç sezonda büyük bir sıçrama yaptı. Her sezon performansının üzerine koyan Mustafa, değerine değer kattı ve bonservis değerini 2 milyon Euro’ya yükseltti. Her açıklamasında Trabzonlu oyunculara güvenilmesi gerektiğini söyleyen Mustafa, camianın da sevilen yüzü oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor