''Dede Bana Şikeyi Anlat''

Aylardır Spor Kamuoyunun gündemini meşgul eden şike sürecinin Türkiye Futbol Federasyonu ve onun taraflı kurulları tarafından verilen kararların açıklanmasının ardından yeni bir boyut kazandı. Ortada onlarca tape, delil, belge varken, hatta Mehmet Ali Ayd

''Dede Bana Şikeyi Anlat''

Aylardır Spor Kamuoyunun gündemini meşgul eden şike sürecinin Türkiye Futbol Federasyonu ve onun taraflı kurulları tarafından verilen kararların açıklanmasının ardından yeni bir boyut kazandı.

 

Ortada onlarca tape, delil, belge varken, hatta Mehmet Ali Aydınlar yönetimi tarafından hazırlanan Etik Kurulu raporunda da şike yapıldığına dair bilgiler apaçık ortadayken, yaşanan süreç taraflı tarafsız tüm spor kamuoyunun vicdanını sızlattı.

 

Özellikle Trabzonspor taraftarlarını kahreden, yıllarca unutulmayacak bu kararların ardından Başbakan Erdoğan’ın “Tüzel kişilerin değil Gerçek kişiler cezalandırılmalı” yönündeki açıklamaları ise her kesimden tepki aldı.

 

Şike sürecinin geldiği noktada Fenerbahçe kulübüne Tüzel Kişiliğinden dolayı ceza verilmemesi  ise akıllara şu soruyu getiriyor “Hakları gasp edilerek cezalandırılan gerçek kişiler Trabzonspor taraftarları mı”

 

Öyle ya Tüzel kişilerin cezalandırılmaması sonucu hakkı elinden alınan ve yaşanan bunca sürecin sonunda asıl ceza onlara kesildi.

 

Hakkı gasp edilenlerden bir tanesi de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzonspor taraftarı olan  torunu Ahmet Akif Albayrak.

 

O da milyonlarca Trabzonspor taraftarı çocuktan bir tanesi. Tertemiz dünyasında Bordo Mavi renklere yer veren, minicik yaşında onun başarılarıyla övünen bir yavru.

 

Minicik yaşında hak ettiği kupası elinden alınan bir vatan evladı.

 

Her dedenin torununu sevdiği gibi Başbakan Erdoğan da onu mutlaka çok seviyordur. Yorgunluğunu onunla oynayarak atıyor, “Dede Bana Masal Anlat” sözünü duyduğunda mutlaka ona masallar anlatıyordur.

 

Aile içindeki sohbetlerde Başbakan Erdoğan’ın  “Torunum  Ahmet Akif Trabzonsporlu diye Trabzon’da oyumuz yüzde 10 arttı” şeklinde espriler yaparken Ahmet Akif de bir gün  kendisine  “Dede bana şikeyi anlat” derse acaba Sayın Recep Tayyip Erdoğan  belki de canından çok sevdiği  torunu Ahmet Akif’e şike sonrasını ve alınan kararları nasıl anlatacak, onun tuttuğu takım Trabzonspor’un kupasının çalındığını  nasıl izah edecek?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor