Darıcaspor'da birlik beraberlik

Trabzon amatör liglerinde mücadele eden Darıcaspor yönetimince sporcu ve taraftarların katıldığı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi. Akçaabat'ta bir lokantada düzenlenen geceye, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Kavaklı Belediye baş

Darıcaspor'da birlik beraberlik

Trabzon amatör liglerinde mücadele eden Darıcaspor yönetimince sporcu ve taraftarların katıldığı birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenlendi.

Akçaabat'ta bir lokantada düzenlenen geceye, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Kavaklı Belediye başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, Darıcaspor Kulübü Başkanı İsmet Altınel, teknik heyet, sporcular ve taraftarlar katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İsmet Altınel, Amatör branşlarda takımları ayakta tutmanın zor olduğunu ve bu zorluklara rağmen 4 branşta faaliyete devam ettiklerini belirterek, 'Darıcaspor olarak amatör ruh ile katıldığımız her yarışmada mücadelemizi devam ettiriyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz futbol, voleybol, boks ve masa tesisi yarışmalarında sporcularımız ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstermektedir' dedi.

Altınel, geceyi düzenleme amaçlarının sporcu ve idarecilerinin vatandaşlar ile birbirleri arasındaki ilişkileri pekiştirmek olduğunu da ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler