Danny dedikodusunda son gelişme

HABER61 ÖZEL - Haber61.net ismi bahsedilen oyuncularla ilgili açıklama aldı ve sonuç "balon" çıktı. Pazar günü Süper Final'de deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına kilitlenen Trabzonspor’da yöneticiler, Gaziantep’te forma giyen defans oyuncusu Danny, G

Danny dedikodusunda son gelişme

HABER61 ÖZEL - Haber61.net ismi bahsedilen oyuncularla ilgili açıklama aldı ve sonuç "balon" çıktı.

 

Pazar günü Süper Final'de deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçına kilitlenen Trabzonspor’da yöneticiler, Gaziantep’te forma giyen defans oyuncusu Danny, Galatasaray'dan Çağlar Birinci, Sivasspor'dan Erman Kılıç ve Gençlerbirliği'nden Yasin ile hiçbir konuda görüşme yapmadıklarını ve bu dedikoduların doğru olmadığını söylediler. 

 

İsmi geçen oyuncuları transfer listesine bile almadıklarını ve haberleri bu oyuncuların kulüplerinin gündeme getirdiğini ifade eden yöneticiler haber61.net'e yaptıkları açıklamada, “Bizde yaşanan bu gelişmeleri basından takip ediyoruz.  Futbolcu bize gelmek isteyebilir. Bize her oyuncu gelmek istiyor. Ama her bize gelmek isteyeni alamayız.

 

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in bu oyuncuları çok istediği söyleniyor. Oysa hocamızın bu konudan hiçbir haberi yok. 

 

Ligin bitmesiyle açılacak olan transfer sezonunda bunlar konuşulur. Şimdi tüm dikkatimizi Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Fenerbahçe maçına verdik.

 

Bu maçtan alacağımız galibiyetle Süper Final’e iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler