Dame N'Doye yarın Trabzon'da

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Senegalli oyuncu Dame N'Doye'nin transferinde herhangi bir pürüzün bulunmadığını belirterek, oyuncunun yarın yönetici Tuncay Bekiroğlu ile birlikte Trabzon’da olacağını söyledi. Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener

Dame N'Doye yarın Trabzon'da

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Senegalli oyuncu Dame N'Doye'nin transferinde herhangi bir pürüzün bulunmadığını belirterek, oyuncunun yarın yönetici Tuncay Bekiroğlu ile birlikte Trabzon’da olacağını söyledi. 
Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun geçen hafta Kopenhag'a giderek pazarlık masasına oturduğu FC Kopenhag’ın Senegalli forveti Dame N'Doye ile anlaşma sağlandı. Bonservis konusunda ve ödeme şekliyle ilgili ufak pürüzlerin çıktığı transferi tatlıya bağlayan Karadeniz ekibi Kopenhag Kulübü ile olan sorunları giderdi. Oyuncunun transferden sorumlu yönetici Tuncay Bekiroğlu ile birlikte yarın Trabzon'da olacağı belirtildi. Başkan Sadri Şener'de, N'Doye’nin transferinde herhangi bir sorun bulamadığını belirterek, oyuncunun yarın Trabzon'da olacağını ifade etti. Diğer yandan golcü oyuncu, takımı Kopenhag'ın oynayacağı Sonderjyske maçının kadrosuna dahil edilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler