Daha iyi olacağım

Geçtiğimiz yıldız tek bir resmi karşılaşma oynamayan 33 yaşındaki futbolcu, bu açığını kapatmaya başlarken, Karadeniz ekibinin de gücüne güç katıyor. Kukesi ve ligde Rizespor’a attığı gollerle şovuna başlayan Malouda, önceki gece de Kıbrıs’ta tarih yazan

Daha iyi olacağım

Geçtiğimiz yıldız tek bir resmi karşılaşma oynamayan 33 yaşındaki futbolcu, bu açığını kapatmaya başlarken, Karadeniz ekibinin de gücüne güç katıyor. Kukesi ve ligde Rizespor’a attığı gollerle şovuna başlayan Malouda, önceki gece de Kıbrıs’ta tarih yazan Trabzonspor’un zaferinde büyük pay sahibi isimler arasındaydı. Attığı golün yanı sıra oynadığı futbol, kritik anlarda aldığı sorumluluklarla ön plana çıkan tecrübeli futbolcu, maç eksiğine rağmen gelecek haftalar öncesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

DAHA İYİ OLACAĞIM

Her geçen gün daha iyi olacağının sözünü veren Malouda, “Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Tüm takım arkadaşlarım gibi Trabzonspor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. İyi bir takımız ve belirlediğimiz hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza hak ettiği sevinçleri yaşatacağız” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler