Daha büyük ceza gelecek

Egemenoğlu, UEFA kararlarının Tahkim'den dönmeyeceğini belirterek kulüp yöneticilerine daha ağır cezaların gelebileceğini söyledi.Yönetici olduğu dönemde UEFA ile çeşitli görüşmeler yaptığını söyleyen Egemenoğlu, "Disiplin kurulundan çıkan kararın Tahkim'

Daha büyük ceza gelecek

Egemenoğlu, UEFA kararlarının Tahkim'den dönmeyeceğini belirterek kulüp yöneticilerine daha ağır cezaların gelebileceğini söyledi.

Yönetici olduğu dönemde UEFA ile çeşitli görüşmeler yaptığını söyleyen Egemenoğlu, "Disiplin kurulundan çıkan kararın Tahkim'de bozulma olasılığı çok düşük. Buradan sonra CAS süreci başlayacaktır" dedi.

Tahkim sürecinden sonra yargılamada yöneticilerin aklanmaısı durumunda UEFA'nın daha ağır bir yaptırım uygulayabileceğini belirten Yunus Egemenoğlu, "Eğer yöneticilerimiz ve kulüplerimiz yargılamada aklanırsa ülkemiz ciddi bir problemden çıkacaktır. Eğer aklanmazlarsa Temmuz sonunda veya Ağustos başında Tff'ye UEFA'dan gelecek bir yazıya hazırlıklı olmamız gerekir. Asıl o yazı geldiği zaman büyük bir deprem olacaktır. İki farklı karar olmasından dolayı UEFA, bu cezalandırmanın bu şekilde kalmasını arzu etmez." ifadelerini kullandı.

Eski Tff yöneticisi Yunus Egemenoğlu, yargılamanın ve Tff'nin birbirinden çelişkili kararlar vermesinin UEFA'nın yeni bir ceza vermesine sebep olacağını belirterek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler