Cuper nasıl ikna oldu?

Orduspor'da Hector Cuper, nasıl Orduspor'un başına geçti.Cuper, "Başkanın projesi beni buraya getirdi. Futbol takımına adapte olmakta zorluklar olabilir ancak her zaman inanıp umutla çalışmak lazım. Maç sonuçlarını değiştireceğiz, acil bir şekilde hemde.

Cuper nasıl ikna oldu?

Orduspor'da Hector Cuper, nasıl Orduspor'un başına geçti.

Cuper, "Başkanın projesi beni buraya getirdi. Futbol takımına adapte olmakta zorluklar olabilir ancak her zaman inanıp umutla çalışmak lazım. Maç sonuçlarını değiştireceğiz, acil bir şekilde hemde. Ama tabiki zamana ihtiyacımız var" dedi.

Cuper, Orduspor Teknik Direktörü olarak ilk kez Fenerbahçe karşısına çıkacak.

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, ise, "Bu yıl play-off'lara kalmak istiyoruz. Amacımız Türkiye'yi avrupa kupalarında temsil etmek. 5 yıl içinde de Türkiye Ligi şampiyonu olmaktır. Sözleşmemiz hocayla bir buçuk yıllık ama onunla daha fazla çalışmak istiyoruz. Çok büyük bir isim hocamız tabiki" diye konuştu.

Türkmen, "Biz büyük hedefler koyuyoruz onlara da ulaşıyoruz. Hoca da bizde bunu gördü ve Ordu'ya gelmeyi kabul etti" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor