Cuper maçın ardından neler söyledi?

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.Küme düşme hattında bulunan takımının sorununu 'moral' olarak ifade eden Cuper, "Aslında moral sor

Cuper maçın ardından neler söyledi?

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'a 1-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Küme düşme hattında bulunan takımının sorununu 'moral' olarak ifade eden Cuper, "Aslında moral sorunu var. Geçen haftalara benzer bir şey oldu bugün de. 50-60'a kadar maçı götürüyorlar, sonra düşüyor takım. Bugün de aynısı oldu. Bence asıl sorun moral" şeklinde konuştu.

Kalan maçlarda daha çok çalışmaları gerektiğini belirten Arjantinli teknik adam, "Önce birkaç şeyi düzeltmemiz gerekiyor. Moral üstünde daha çok çalışmamız gerek. Özellikle bu hafta daha fazla çalışmalıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler