Cuper "Bende duydum yorum yok"

Geçtiğimiz günlerde adı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için geçen ünlü teknik adama, çok merak edilen konu soruldu.52014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin belkide en kritik maçına çıkacak A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel Macaristan yenilgisin

Cuper "Bende duydum yorum yok"

Geçtiğimiz günlerde adı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için geçen ünlü teknik adama, çok merak edilen konu soruldu.

52014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin belkide en kritik maçına çıkacak A Milli Futbol Takımı'nın muhtemel Macaristan yenilgisinden sonra Abdullah Avcı'nın istifa etme ihtimaline karşılık, spor kamuoyu Orduspor'un ünlü teknik direktörü Hector Cuper'i ön plana çıkardı.

Özellikle son Romanya yenilgisi sonrası adı spor basınında Milli Takım antrenörlüğü için geçen Arjantinli çalıştırıcıya bugün o çok merak edilen soru soruldu.

Cuper ise, "ulusal basında isminin (A) Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için geçtiği” yönündeki soruya şu cevabı verdi. "Ben de böyle bir şey duydum, yorum yok”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor