Cüneyt Çakır efsanesi sona erdi

 Rizzoli'nin yardımcılıklarını ise Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Final maçının dördüncü hakemi ise Sloven hakem Damir Skomina.  FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile birlikte final maçının iki önemli adaydan biri olan Rizzoli bu sezon Devler L

Cüneyt Çakır efsanesi sona erdi

 

Rizzoli'nin yardımcılıklarını ise Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak. Final maçının dördüncü hakemi ise Sloven hakem Damir Skomina. 
 
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile birlikte final maçının iki önemli adaydan biri olan Rizzoli bu sezon Devler Ligi’nde 4 karşılaşmada düdük çaldı. İtalyan hakem, Galatasaray’ın Braga’yı 2-1 yendiği karşılaşmada da görev almıştı. 
 
NICOLA RIZZOLI’NİN KÜNYESİ 
 
Doğum tarihi: 5 Ekim 1971 
 
Uluslararası ilk maçı: 2007 
 
Doğum yeri: Bologna 
 
Ülke: İtalyan 
 
Konuştuğu diller: İtalyanca 
 
ÇAKIR'I BU MAÇ MI YAKTI? 
 
Bu karar final maçının Çakır'a verileceği senaryolarını da yıkarken akıllara o maçı getirdi. Manchester United ile Real Madrid arasındaki şampiyonlar ligi çeyrek final karşılaşmasında görev yapan Cüneyt Çakır'ın, Unitedlı oyuncu Nani'yi kırmızı kartla oyundan atması çok tartışılmıştı. İngilizler Çakır'a ateş püskürürken İspanyol ve İtalyan medyasında Çakır için olumlu eleştiriler yer almıştı. Hatta o dönem İtalyan basınında çıkan haberlerde UEFA Hakem Kurulu Başkanı Collina'nın Çakır'a olumlu not verdiği belirtilmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor