Cüneyt Çakır Devler Liginde

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, bu hafta başlayacak Şampiyonlar Ligi grup maçlarında görev alacak.Haziran 2011'den bu yana Elit Kategori'de yer alarak Avrupa'nın en üst 23 hakemi arasında yer alan Cüneyt Çakır, A Grubu'nda Villarreal-Bayern Münih m

Cüneyt Çakır Devler Liginde

FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, bu hafta başlayacak Şampiyonlar Ligi grup maçlarında görev alacak.

Haziran 2011'den bu yana Elit Kategori'de yer alarak Avrupa'nın en üst 23 hakemi arasında yer alan Cüneyt Çakır, A Grubu'nda Villarreal-Bayern Münih maçını yönetecek. 14 Eylül Çarşamba akşamı El Madrigal Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak.

Bu önemli maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Halis Özkahya maçın dördüncü hakemi olurken, Süleyman Abay ve Tolga Özkalfa da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Ağustos ayında Kolombiya'da düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda biri yarı final olmak üzere 5 maç yönetme başarısı gösteren Cüneyt Çakır, 2010-2011 sezonunda da Şampiyonlar Ligi gruplarında 3 karşılaşmada düdük çalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler