Cüneyt Çakır affetmedi

 EURO 2012 C Grubu son maçında İtalya ile İrlanda karşı karşıya gelirken maçı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti. Karşılaşma 2-0 İtalya'nın galibiyetiyle sona ererken karşılaşma boyunca kritik kararlar veren Cüneyt Çakır iyi sayılabilecek bir performans orta

Cüneyt Çakır affetmedi

 

EURO 2012 C Grubu son maçında İtalya ile İrlanda karşı karşıya gelirken maçı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti.

 

Karşılaşma 2-0 İtalya'nın galibiyetiyle sona ererken karşılaşma boyunca kritik kararlar veren Cüneyt Çakır iyi sayılabilecek bir performans ortaya koydu.

 

İtalya'nın attığı ilk golde Cassano'nun kafa vuruşunun kale içerisinden çıkarıldığını tespit edip kritik bir karar veren Türk ekip, maç boyunca birkaç hatalı karar dışında başarılı bir görüntü çizdi.

 

Ayrıca karşılaşmanın 89. dakikasında hakem Cüneyt Çakır'a itirazlarını sürdüren İrlandalı futbolcu Keith Andrews, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Çakır maç boyunca 5 de sarı kart gösterdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor