“Cumhuriyet Kupası “Müsabakaları yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton İl Temsilciliği'nin 2012 faaliyet programında yer alan Badminton “Cumhuriyet Kupası “Müsabakaları,  01-02 Aralık tarihleri arasında Sürmene Spor salonunda gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdür

“Cumhuriyet Kupası “Müsabakaları yapıldı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton İl Temsilciliği'nin 2012 faaliyet programında yer alan Badminton “Cumhuriyet Kupası “Müsabakaları,  01-02 Aralık tarihleri arasında Sürmene Spor salonunda gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı İl faaliyetlerini tüm ilçelere yaydıklarını belirterek ”Olimpiyat kapsamında yapılan tüm tesislerimizde hafta sonları il faaliyetlerini yapıyoruz. 

Sürmedeki spor salonumuzda bu hafta Badminton müsabakalarını yaptık. İlçe halkı tarafından ilgi ile izlenen müsabakalar buradaki halkın spor aktivitelerine olan ilgisini göstermektedir “dedi. 
 
Yazıcı Sayın Spor bakanımız Suat Kılıç’ın ilçelerdeki spor tesislerimizi aktif hale getirmek sözüyle yola çıkarak tüm branşlarımızı tanıtmak, spor kültürünü yaymak ve ilçelerimizdeki tesisleri işlev hale getirmek için bu tür organizasyonları çoğaltacaklarını söyledi.
 
15 kulüpten 180 sporcunun katıldığı Cumhuriyet kupasında 150 müsabaka oynandı. Yapılan müsabakalarda dereceye şu isimler girmeyi başardı. 11 Yaş Altı Kızlarda 1.Mislina Aslan,  2.Fatma Aydoğan, 3.Yaren Pekşen. 11 Yaş altı Erkekler 1.İbrahim Atabaş, 2. E.Eren Tüylüoğlu 3.ise Murathan Çoban elde etti. 13 Yaş altı kızlarda 1. Gül Sönmez 2. Ayça Türkyılmaz, 3.Nurnihal Başkan olurken aynı kategoride erkeklerde ise 1.Emircan Erdoğan 2.Beytullah Erata, 3.ise Gökay Yurtseven oldu. 
 
Genç erkeklerde ise 1.Onur Kol, 2.Ahmet Gürsoy 3.ise H.İbrahim Helvacı olurken kızlarda ise 1.Estra Beran,2. İse Ebru Ustaömer 3. ise Yaren Alpaslan oldu. Yıldız kızlarda 1.Aylenur Kul, 2.Aleyna Altay 3.Hatice Karadeniz elde etti. Yarışmada dereceye girenlere madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı tarafından verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor