Cuma namazında Trabzonspor

Trabzon'da Uzunsokak caddesindeki Sarılar Camii fahri emekli imamı Ömer Oskay, bugünkü cuma vaazında Trabzonspor'a sevdasını cemaati ile paylaştı.

Cuma namazında Trabzonspor

Trabzon'da Uzunsokak caddesindeki Sarılar Camii fahri emekli imamı Ömer Oskay, bugünkü cuma vaazında Trabzonspor'a sevdasını cemaati ile paylaştı. İmam Oskay, Erzurumspor'a verdiği destekle geçmişte gündeme gelen Erzurumlu Naim hoca gibi Trabzonspor'a vaazı ile destek verdi.

Bugünkü Cuma Vaazı'nın sonunda Erzurumlu Naim hocayı örnek gösteren Ömer Oskay, "Erzurumlu Naim Hoca'yı duydunuz mu? Duymayan yok onu. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin. Bu Erzurumspor dediğin zaman akla gelen isimdir. Ya o 60 bin seyirci ile yapılan 61. dakika şovu neydi, beni çok mutlu etti, gururlandırdı. Bizim için her yer Trabzon diyorlar ya. Tabi olacak 26 yılın özlemi var. Ben bu akşam maça gidiyorum isteyen gelir, isteyen gelmez. Biz bu sene bu şampiyonluk özlemini gidereceğiz. Ne derseniz deyin. İsterseniz bunları burada konuştum diye işime son verin. Ben bu çocukları tanıyorum, bunlar namazında niyazında çocuklar. Cenabı Allah ne muratları varsa versin. Bugün akşam maçı alalım, inşallah yolun sonu görünüyor" dedi.

Konuşmasında Trabzonspor Yönetimi'ne 3 adak kesmesi tavsiyesinde de bulanan Ömer Hoca "Tehlikeli gözlerden korunmak için bunu kessinler. Takıma nazar değmesin" derken, cemaatten birinin "Bu akşam Jaja yok" demesi üzerine "Bırak gitsin, nereye giderse" demesi gülüşmelere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor