Çubukçu'dan motive eden sözler!

Burak Yılmaz'ın hafta içinde tedavisini ve kontrollerini yapan, bu sırada kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın silahlı saldırıya uğraması sonucu geçici olarak göreve getirilen Opr. Dr. Ahmet Çubukçu'nun Burak'ın sahaya çıkmasında önemli rol oynadığı öğrenildi. Fut

Çubukçu'dan motive eden sözler!

Burak Yılmaz'ın hafta içinde tedavisini ve kontrollerini yapan, bu sırada kulüp doktoru Hakan Ayaz'ın silahlı saldırıya uğraması sonucu geçici olarak göreve getirilen Opr. Dr. Ahmet Çubukçu'nun Burak'ın sahaya çıkmasında önemli rol oynadığı öğrenildi.

Futbolcunun oynamasına ilişkin düşüncesini Şenol Güneş'e anlatan Çubukçu'nun deneyimli teknik adamın da onayını aldıktan sonra Burak'a, yanındaki Selçuk'u göstererek, "Senin de Selçuk'tan veya diğer oyunculardan farkın yok. Git tekmeye kafa uzat" dediği kaydedildi.

Hafta içinde ne pahasına olursa olsun oynamak istediğini, teknik heyete aktaran Burak'ın bu sözlerden sonra da iyice rahatladığı ve maçta herhangi bir psikolojik sorun yaşamadan forma giydiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler