CSKA'ya kötü Trabzon'a iyi haber!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova'nın en önemli oyuncusu olarak gösterilen kalecisi İgor Akinfeev, geçirdiği sakatlık sonucu 6 ay sahalardan uzak kalacak.Spartak Moskova ile oynadıkları başkent derbisinin 26'ncı daki

CSKA'ya kötü Trabzon'a iyi haber!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova'nın en önemli oyuncusu olarak gösterilen kalecisi İgor Akinfeev, geçirdiği sakatlık sonucu 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Spartak Moskova ile oynadıkları başkent derbisinin 26'ncı dakikasında sahayı sedye ile terk eden CSKA Moskova'nın ve Rus Milli Takımı'nın başarılı file bekçisi Igor Akinfeev'in çekilen MR'ında sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

CSKA Moskova'nın teknik direktörü Leonid Slutsky, konu hakkında yaptığı açıklamada, oyuncunun çapraz bağlarının koptuğunu ve Rusya Premier Ligi'nde oturdukları liderlik koltuğunda önemli paya sahip olan Akinfeev'in 6 ay sahalardan uzak kalacağını söyledi.

CSKA'nın basın servisinden yapılan açıklamada ise, "Almanya'da detaylı bir kontrolden geçen Igor Akinfeev'e ne yazık ki, en korkulan kötü teşhis kondu. Oyuncumuzun sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu, iç menüsküsünde yırtılma olduğu ve kemikte ödem oluştuğu teşhis edildi. Oyuncumuz önümüzdeki hafta Almanya'da ameliyat olacak" ifadesi kullanıldı.

Rus Milli Takımı'nın ve CSKA Moskova'nın en önemli oyuncularından olan başarılı file bekçisinin adı dünyanın en iyi kalecileri arasında da yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'la aynı grupta yer alan CSKA'nın, bu beklenmeyen sakatlık karşısında morali bozulurken, Rus Milli Takımı hocası Dick Advocaat ise EURO 2012 elemelerinde 2 Eylül'de Makedonya ve 6 Eylül'de İrlanda ile yapacakları karşılaşmalar öncesi yaşanan bu sakatlıkla sarsılmış durumda.

Akinfeev, hafta sonu oynanan Spartak Moskova karşılaşmasının 26'ncı dakikasında Welliton ile girdiği mücadelede sakatlanıp sedye ile oyunu terk etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor