CSKA - Trabzon maçının hakemi!

CSKA Moskova-Trabzonspor arasında 18 Ekim Salı günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının hakemi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg olarak açıklandı.UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un, Rusya'nın CSKA Mosk

CSKA - Trabzon maçının hakemi!

CSKA Moskova-Trabzonspor arasında 18 Ekim Salı günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının hakemi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg olarak açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor'un, Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile 18 Ekim Salı günü oynayacağı B Grubu maçının hakemleri açıklandı.

Rusya'nın Moskova şehrindeki Luzhniki Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını Stephen Child ve Simon Beck yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Anthony Taylor ve Andre Marriner'in
yapacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Michael Joner.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor