CSKA Moskova esti ama...!

Şampiyonlar Ligi 1. Tur B Grubu karşılaşmasında temsilcimiz Trabzonspor'un rakipleri CSKA Moskova ile Inter karşı karşıya geldi.Luzhniki Stadyumu'nda oynanan mücadele, İtalyan temsilcisi Inter'in 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.Inter'in gollerini Lucio, P

CSKA Moskova esti ama...!

Şampiyonlar Ligi 1. Tur B Grubu karşılaşmasında temsilcimiz Trabzonspor'un rakipleri CSKA Moskova ile Inter karşı karşıya geldi.

Luzhniki Stadyumu'nda oynanan mücadele, İtalyan temsilcisi Inter'in 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Inter'in gollerini Lucio, Pazzini ve Zarate atarken CSKA Moskova'nın golleri ise Dzagoev ve Vagner Love'dan geldi.

Bu sonucun ardından Inter puanını 3'e yükseltirken, CSKA Moskova ise 1 puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta mücadelelerinde CSKA Moskova, sahasında temsilcimiz Trabzonspor'u konuk edecek olurken, Inter ise Lille deplasmanına gidecek.

INTER İLK 25'TE ESTİ
Karşılıklı ataklarla başlayan maçta Inter'in Brezilyalı savunmacısı Lucio, 6. dakikada gol perdesini açan isim oldu. Golden sonra temponun iyice yükseldiği anlarda Inter'de 23. dakikada Giampaolo Pazzini devreye girdi ve Yuto Nagatomo'nun yaptığı asistle takımını 2-0 öne geçirdi.

CSKA ZORLADI! VE ATTI...
Inter'den en azından 1 puan koparmak isteyen CSKA Moskova 30. dakikada Doumbia'nın ceza alanı içinde müsait durumda bulunan Alan Dzagoev'e indirdiği topta gole yaklaştı. Ancak genç yıldızın sert vuruşunda Julio Cesar, harika bir reflekse topu kornere tokatladı. Pozisyonun ardından Seydou Doumbia'nın kafa vuruşu da direğe takıldı.

İlk yarının son on dakikasında rakip kaledeki ataklarını iyice sıklaştıran Rus temsilcisi, Doumbia, Vagner Love ve Dzagoev ile Inter savunmasına sıkıntılı anlar yaşattı. Uzatma dakikalarında kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullanan Dzagoev, harika bir frikik golüne imza atarak maçtaki farkı bire indirdi. Bu golün ardından soyunma odasına Inter'in 2-1'lik üstünlüğü ile gidildi...

Son dakikada atılan golle 2. yarıda da nefeslerin tutulacağının sinyallerini veren maçta Inter takımında Claudio Ranieri zorunlu bir değişiklik yapmak zorunda kaldı. Sakatlığından dolayı 49. dakikada Pazzini'yi oyundan alan deneyimli teknik adam, sahaya Mauro Zarate'yi sürdü.

57. dakikada ceza alanı içinde net bir pozisyon yakalayan Arjantinli yıldızın vuruşu kaleci Vladimir Gabulov'da kaldı. 67'de kullanılan korner sonrası bir ciddi pozisyon yakalayan Inter'e, 27 yaşındaki file bekçisi 'dur' diyen isim oldu.

GOLLER ARD ARDA
Zorlu mücadelede baskısı sonucu 77. dakikada Vagner Love ile skoru 2-2'ye getiren CSKA Moskova, golün sevincini yaşayamadan golü kalesinde gördü. Dakikalar 79'u gösterdiğinde oyuna ikinci yarıda dahil olan Zarate, takımını yeniden öne geçiren golü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma Inter'in 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor