CSKA ligde berabere kaldı!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova, sahasında konuk ettiği Terek ile 2-2 berabere kaldı.CSKA Moskova, Rusya Ligi'nin 27. haftasında Terek'i misafir etti. Luzhniki Stadı'nda oynanan müsabaka 2-2'lik eşitlikle sonuçland

CSKA ligde berabere kaldı!

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakiplerinden CSKA Moskova, sahasında konuk ettiği Terek ile 2-2 berabere kaldı.

CSKA Moskova, Rusya Ligi'nin 27. haftasında Terek'i misafir etti. Luzhniki Stadı'nda oynanan müsabaka 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Ev sahibi Moskova ekibi, karşılaşmanın 39. dakikasında Vagner Love'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci devreye etkili başlayan CSKA Moskova, 47. dakikada Seydou Doumbia'nın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

Bu dakikadan sonra oyuna üstünlüğünü koyan Terek, 67. dakikada Oleksandr Pavlenko, 68. dakikada ise Levan Gvazava'nın attığı gollerle eşitlği sağladı ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Bu skorun ardından CSKA 52 puanla 2. sıradaki yerini korurken, Terek 11. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler