Ç.Rizespor'u FIFA'ya şikayet eti!

ADAM JALLOW!Ç.Rizespor’da oynadığı sürece ortaya koyduğu mücadele ve performansının yanı sıra saha dışında ve içinde duruşundan dolayı taraftarlar tarafından “Adam Jallow” diye adlandırılan ve geçen sezon ortasında geçirdiği ağır sakatlıktan sonra kulüpte

Ç.Rizespor'u FIFA'ya şikayet eti!

ADAM JALLOW!
Ç.Rizespor’da oynadığı sürece ortaya koyduğu mücadele ve performansının yanı sıra saha dışında ve içinde duruşundan dolayı taraftarlar tarafından “Adam Jallow” diye adlandırılan ve geçen sezon ortasında geçirdiği ağır sakatlıktan sonra kulüpten ayrılan Jallow’un tavrı üzüntüyle karşılandı. Taraftarların kendisine verdiği lakabın aksine bir davranış sergileyen Jallow 1 lira alacağının olmadığı Rizespor’dan 9 bin poundluk hastane masrafını almak için FIFA’ya başvurdu.

FIFA’YA GİTTİ
Çaykur Rizespor’da geçen sezon ortasında sakatlanıp, sözleşmesi karşılıklı olarak askıya alındıktan sonra, takımın sağlık sponsoru olan Acı Badem Hastanesi’nde tedavisi kulüp tarafından yaptırılan başarılı futbolcu, tedavinin ardından İngiltere’de abisinin tanıdığı bir doktora başvurup tedavisini devam ettirdi. Jallow, kulüpten habersizce gerçekleştirilen bu tedavinin 9 bin pound tutarındaki masraflarını tahsil etmek için Çaykur Rizespor’a başvurmadan önce FIFA’ya başvurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor