Ç.Rizespor'dan sürpriz atak!

Transfer döneminin hareketli takımlarından Çaykur Rizespor sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Yeşil mavili ekipte hedef Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Holmen!Fenerbahçe'nin yaz döneminde bonservissiz bir şekilde kadrosuna kattığı İ

Ç.Rizespor'dan sürpriz atak!

Transfer döneminin hareketli takımlarından Çaykur Rizespor sürpriz bir transfere imza atmaya hazırlanıyor. Yeşil mavili ekipte hedef Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Holmen!

Fenerbahçe'nin yaz döneminde bonservissiz bir şekilde kadrosuna kattığı İsveçli futbolcu Samuel Tobias Holmen için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İsveç medyasında yer alan haberlere göre 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'a kiralanacak. Holmen'e birçok Süper Lig ekibinin de talip olduğu iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor