Ç.Rizespor'da tek hedef galibiyet

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, üste gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı 5 hafta geçirdiklerini söyledi, yarın oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi. Rıza Çalımbay, önemli oyuncularının o

Ç.Rizespor'da tek hedef galibiyet
Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, üste gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı 5 hafta geçirdiklerini söyledi, yarın oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi.
 
Rıza Çalımbay, önemli oyuncularının oynamamasının bu sıkıntıya sebep olduğunu anlatırken, "Böyle durumları her takım yaşıyor. Bu ligde hiç kimse yenilmez değil. Bizim için önemli olan bu kötü günleri, en kısa sürede atlatmak. Bunu atlatacağımıza inanıyorum. Şimdi son 5 haftada kaybedilen puanları telafi etme zamanı geldi" dedi. Cernat, Sercan, Kağan, Kweuke ve Hurşut'tan uzun süre yararlanamadıklarını vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:
 
"MİLLİ MAÇ ARASI İYİ OLDU"
 
"Bu süreçte zorlandık. Kötü bir süreç geride kaldı. Milli maçlar nedeniyle verilen arada bir iki arkadaşımız aramıza katıldı. Ayrıca milli takıma giden oyuncularımızın uzak yerlerden gelecek olması da bizim için bir dezavantaj. Çaykur Rizespor ilk kez milli takımlara bu kadar çok oyuncu verdi. Arkadaşlarımızın dönmesiyle birlikte tam takım olarak çalışabileceğiz."
 
"TARAFTAR BİZİMLE OLMALI"
 
Kayserispor maçının çok önemli olduğunu tekrarlayan Rıza Çalımbay, bu konuda şöyle konuştu:
 
"Taraftar iyi günde kötü günde hep yanımızda oldu. Kayserispor maçı da taraftarımızın maçı olacak. Kayserispor maçını onların desteği ile iyi şekilde bitireceğiz. Bütün şehri maça bekliyoruz, çünkü onlara çok ihtiyacımız var. Kayserispor maçı bizim için final ve dönemeç maçı. Son 5 haftada kaybedilen puanları telafi etmenin zamanı geldi. Kim oynarsa oynasın herkesin kapasitesinin üzerine çıkması gerekiyor. Önemli olan taraftarımızın bizimle olması."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor