Ç.Rizespor'da kombine fiyatları açıklandı

Kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezonda "Haydi Atmacalar, yeni sezonda tribünleri dolduruyoruz" sloganı ile kombine bilet satışına başlandığı belirtilerek "2013-2014 futbol sezonunda taraftarlarımız, kombine kartlarını peşin veya kredi kartına 8 taksitl

Ç.Rizespor'da kombine fiyatları açıklandı


Kulüpten yapılan açıklamada, yeni sezonda "Haydi Atmacalar, yeni sezonda tribünleri dolduruyoruz" sloganı ile kombine bilet satışına başlandığı belirtilerek "2013-2014 futbol sezonunda taraftarlarımız, kombine kartlarını peşin veya kredi kartına 8 taksitle satın alabilecekler. Çaykur Rizespor'un 2013-2014 futbol sezonu kombine kartlarının fiyatları, VIP Protokol tribün 2 bin 500 TL, VIP A-B tribün 750, Maraton tribün 250 ve Loca 30 bin Türk lirası artı KDV olarak belirlenmiştir. Ayrıca yeni sezonda uygulanacak bilet fiyatları da şu şekildedir. Kale arkaları 2, maraton 20, kapalı deniz 20, VIP A-B 60, VIP protokol 160, bayan ve çocuk tribünü ise 5 Türk lirasından satılacak" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor