Ç.Rizespor'da fırtına öncesi sessizlik!

 5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'e tarihinin en iyi başlangıcını yaparak başlayan ve 5 maçın 4'ünü kazanan Yeşil-Mavililer Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçtan sonra müthiş bir düşüşün içine girdi. Lig'de 9 maçtır kazanamayan ve oynadığı son 4 maçı k

Ç.Rizespor'da fırtına öncesi sessizlik!


 5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'e tarihinin en iyi başlangıcını yaparak başlayan ve 5 maçın 4'ünü kazanan Yeşil-Mavililer Bursaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçtan sonra müthiş bir düşüşün içine girdi. Lig'de 9 maçtır kazanamayan ve oynadığı son 4 maçı kaybeden Çaykur Rizespor bu sonuçlarla tarihinin en kötü ve başarısız dönemini yaşıyor. Hızla uçuruma gitmeye başlayan Yeşil-Mavililer’in bu durumdan nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor. 1. Lig'de olduğu gibi Süper Lig'de de aynı filmin yaşandığı Ç.Rizespor' da başkan ve yöneticiler sessiz. Teknik kadro ve futbolcular mazeretlerin arkasına sığınıp “Bu maçı unuttuk artık bundan sonrasına bakacağız" diyorlar. Taraftar ise umudunu yitirmiş.

GALİBİYETİ UNUTTULAR

Haftalardır maç kazanamayan Çaykur Rizespor'un bu duruma düşmesinin bir değil birçok nedeni var. Milli futbolcuların oluşturduğu defans dörtlüsü yol geçen hanına döndü. Her maçta yaptıkları hatalarla mağlubiyetlerde başrol oynuyor. Ayakta kalan tek isim ise kaleci Serkan Kırıntılı. Her maçta yaptığı kurtarışlarla takımını farklı mağlup olmaktan kurtarıyor. Orta saha başarısız forvet ise tel tel dökülüyor. Takımın gol umudu olan Kweuke, attığı gollerden sonra sakatlanıyor. Lig'in 6. haftasını 13 puanla 2.sırada tamamlayan Yeşil-Mavililer üst üste aldığı mağlubiyetlerle ateş çemberine yaklaştı. Büyük bir kabusun yaşandığı Çaykur Rizespor’un kötü gidişe bir an önce son vermesi gerek. Bunun içinde bir an önce acil önlemlerin alınması şart.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor