Ç.Rizespor Mbele'nin peşinde

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, ligin ikinci yarısında kış şartlarında mücadele edeceklerini, bu nedenle takıma takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi.Kayıhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım ol

Ç.Rizespor Mbele'nin peşinde

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ümit Kayıhan, ligin ikinci yarısında kış şartlarında mücadele edeceklerini, bu nedenle takıma takviye yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Kayıhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak ligin ilk yarısıyla ilgili bir değerlendirme yaptıklarını, futbolcularla birebir yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğini belirtti.

Verimli bir ilk yarı geçirdiklerini ifade eden Kayıhan, ''Hepsiyle samimi bir ortamda, Çaykur Rizespor'da mutsuz olanların ve ayrılmak isteyenlerin durumlarını konuştuk. Ancak tek bir isim bile şikayetçi olmadı. Takım olma yolunda çok önemli bir birliktelik kurduğumuzu gördük. İlk yarıda bizimle olan futbolcuların tamamı ikinci yarıda da bizimle olacak. Sadece alt yapıdan bizimle çalışan dört arkadaşımız A2 takımına geri döndü ve onların yerine tecrübe kazanmaları için dört yeni arkadaş dahil ettik'' diye konuştu.

Hazırladığı raporu yönetime sunduğunu ifade eden Kayıhan, ''Hedefi olan bir ekibiz. Bunun için ikinci yarıda kış şartlarında mücadele etmek çok daha zorlaşacak. Bunun için takviye yapmalıyız. Üç veya dört takviye yaparak ligin ikinci yarısına çok daha güçlü girmek istiyoruz'' diye konuştu.

Öte yandan, yeşil-mavili ekibin prensipte anlaşmaya vardığı Kongolu Lelo Mbele'nin, Türkiye'ye gelmesi için çalışmalara başlandığı öğrenildi.

Mbele ile transferdeki eksikliklerin giderilmesinin ardından 3 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor