Ç.Rizespor-Manisaspor 13.kez karşılaşacak

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor ve Manisa takımı lig tarihlerinde 12 kez karşı karşıya geldiler. İki takım arasında 1978-79 sezonunda başlayan rekabette oynanan 12 maçta Manisa takımı 5 kez galip gelirken Rize ekibi 4 kez galip gelmey

Ç.Rizespor-Manisaspor 13.kez karşılaşacak

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor ve Manisa takımı lig tarihlerinde 12 kez karşı karşıya geldiler. İki takım arasında 1978-79 sezonunda başlayan rekabette oynanan 12 maçta Manisa takımı 5 kez galip gelirken Rize ekibi 4 kez galip gelmeyi başardı. 3 maçtan ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar.

Ege temsilcisi ve Karadeniz temsilcisi 1978-79 sezonunda Türkiye Kupası 4. turunda eşleşmiş Rize"de oynanması gereken maça Manisaspor'un gelmemesi sonrası, Rizespor hükmen 3-0 bu maçta galip sayılmıştı. İki ekip en son sezonun ilk yarısında Manisa’da karşılaştı. Bu maçta ev sahibi takım rakibini 2-0 ile geçerek üç puanı hanesine yazdırdı. Önceki sezon ise oynanan iki maçtan ilki 1-1 berabere biterken, Rize'de oynanan maçı Manisa takımı 2-0 kazandı. Çaykur Rizespor’un oynanan son beş maçta hiç galibiyeti bulunmuyor.
 
Oynanan toplam 12 maçta Çaykur Rizespor 16 gol kaydederken, Manisa takımı ise 17 golle rakip fileleri havalandırdı.
 
Maç öncesi Çaykur Rizespor 54 puanla PTT 1. Ligi’nde ikinci sırada yer alırken Manisa takımı 49 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Çaykur Rizespor evinde oynadığı son beş maçı da kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor