Ç.Rizespor Karşıyakaspor'la karşılacak

Çaykur Rizespor ile Karşıyakaspor, Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla ligde 15. kez karşı karşıya gelecek.İki takım arasında 1987-88 sezonunda başlayan rekabette oynanan 14 maçta yeşil-mavililer galibiyetlerde 8-5 geride bulunuyor. Bir maçtan ise

Ç.Rizespor Karşıyakaspor'la karşılacak

Çaykur Rizespor ile Karşıyakaspor, Rize Yeni Şehir Stadı'nda yapacakları maçla ligde 15. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 1987-88 sezonunda başlayan rekabette oynanan 14 maçta yeşil-mavililer galibiyetlerde 8-5 geride bulunuyor. Bir maçtan ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar.
 
Ege temsilcisi ve Karadeniz temsilcisi arasında oynanan son dört sezon maçlarında Çaykur Rizespor rakibini 4 kez yenmeyi başarırken, 4 maçta da rakibine boyun eğdi.
Geçen sezon oynadıkları maçlarda Çaykur Rizespor deplasmanda 4-2 kazandığı maçın rövanşında evinde de rakibini 2-1 ile geçmişti.
 
İki takım arasında oynanan toplam 14 maçta Çaykur Rizespor 14 gol kaydederken, İzmir takımı ise 20 golle rakip fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor