Ç.Rizespor deplasmanda yenildi!

Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-1 Torku Konyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki ekip de yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.İkinci yarıya hızlı

Ç.Rizespor deplasmanda yenildi!

Konya Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele 2-1 Torku Konyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında iki ekip de yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi ekip 49. dakikada Ömer Ali Şahiner ile 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Karadeniz ekibi 73. dakikada Godfrey Oboabona'nın golüyle eşitliği yakaladı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Rizespor forması giyen Oboabona ters bir vuruşla topu kendi ağlarına yolladı ve Konyaspor tekrardan öne geçti.

Bu golden sonra eşitliği yakalamak isteyen Çaykur Rizespor geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı ve maç 2-1 Torku Konyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu sonucun ardından evinde önemli bir 3 alan alan Torku Konyaspor 16 puanla 12. sıraya yükselirken, Çaykur Rizespor 15 puanla 13. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında ise Torku Konyaspor deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise kendi sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor