Ç.Rizespor, Beşiktaş maçı için çok iddialı!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Beşiktaş deplasmanında kendi performansımızın üzerine çıkarak puan veya puanlar alacak güce sahibiz” dedi.“LİGDE GERİDE KALAN YEDİ HAFTADAN DERS ÇIKARDIK”Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mehm

Ç.Rizespor, Beşiktaş maçı için çok iddialı!

Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, “Beşiktaş deplasmanında kendi performansımızın üzerine çıkarak puan veya puanlar alacak güce sahibiz” dedi.

“LİGDE GERİDE KALAN YEDİ HAFTADAN DERS ÇIKARDIK”
Çaykur Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, milli takım arasını takım kaynaşması açısından çok iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Ligde geride kalan yedi haftadan ders çıkardık, futbolcularla konuştuk ve eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Milli takıma giden arkadaşlarımızın eksikliği elbette önemliydi ama ara çok verimli geçti. Uche, Depetris, Eren, Hurşut ve Kwueke gibi önemli oyuncularımızın eksikleri var. Lige verilen ara bunlar için çok önemliydi. Daha da performanslarını artırarak takıma önemli katkı sağlayacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

“BİZİM KİMSEDEN ÇEKİNCEMİZ YOK”
Ligin en iyi takımlarından Beşiktaş deplasmanına gideceklerini söyleyen Rıza Çalımbay, “Beşiktaş kadrosu geniş ve alternatifli bir kadro. Ligde iyi bir yerdeler ama bizim kimseden çekincemiz yok. Beşiktaş deplasmanında kendi performansımızın üzerine çıkarak puan veya puanlar alacak güce sahibiz. Beşiktaş'a saygımız var ama rakip olarak puan veya puanlar için oynayacağız. Beşiktaş'ın ne yapacağından çok bizim oyuncuların ne yapacağı çok daha önemli. Ben futbolculara güveniyorum. Antrenmanlarda yaptıklarımızı sahaya yansıtırsak Beşiktaş deplasmanından iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ BAYAN TARAFTARLARI TAKIMLARI İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜÇ”
İstanbul’da seyircisiz bir maça çıkacaklarını kaydeden Çalımbay, sözlerine şöyle devam etti: "Beşiktaş bayan taraftarları da çok önemli bir grup. Çok fanatikler ve takımlarına önemli kaktı sağlıyorlar. Bayan taraftarları düşününce Beşiktaş maçı seyircisiz değil. Beşiktaş taraftarı ile gelecek. Beşiktaş bayan taraftarları takımları için önemli bir güç. Maçın seyircisiz olması bizim için bir avantaj sağlamaz" dedi.

“BURAK'A HAKSIZLIK YAPILIYOR”
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Milli takımın Fatih Terim'in göreve gelmesi ile önemli işler yaptığını belirterek, “Ama takımda bir oyuncu var Burak. Burak'a haksızlık yapılıyor. Burak oynadığı takımlara çok kritik maçlar kazandırdı. İleri dönük milli takım yapılanması içerisinde olması gerekiyor. Fatih Terim'in ileri dönük milli takım yapılanmasında Burak olacaktır diye inanıyorum. Ayrıca önemli milli maçların İstanbul dışında oynanması gerekiyor. İstanbul'da bazen taraftar üçe bölünüyor. Ligi milli maçlara taşıyorlar. Kritik maçlar Anadolu'da oynanmalı. Anadolu'daki taraftar dört gözle milli takımı bekliyor ve destekliyorlar. Fatih Terim ile milli takımda çalıştığım dönemde Anadolu'da oynadığımız kritik maçları başarı ile geçtik. Almanya, Hollanda gibi takımlara karşı üstünlük sağladık” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor