Ç.Rize'de forvete yeni aday!

Bursaspor'un da gündeminde olan Brezilyalı golcü için girişimlerini sürdüren Yeşil-Mavililerin özellikle Türk vatandaşı olması iştihanı kabartıyor.TÜRK VATANDAŞIDevre arası transfer dönemi için dört koldan transfer taarruzunu sürdüren Çaykur Rizespor forv

Ç.Rize'de forvete yeni aday!

Bursaspor'un da gündeminde olan Brezilyalı golcü için girişimlerini sürdüren Yeşil-Mavililerin özellikle Türk vatandaşı olması iştihanı kabartıyor.

TÜRK VATANDAŞI

Devre arası transfer dönemi için dört koldan transfer taarruzunu sürdüren Çaykur Rizespor forvet mevkii için aradığı golcüyü Brezilya'da buldu. Daha önce Türkiye'de Samsunspor ve Manisaspor formalarını giyinen 30 yaşındaki Rafael Marques Mariano için teklifte bulundu. Türkiye'den Bursaspor'un da ilgilendiği Marques için girişimlerini sürdüren Rizespor'un Türk vatandaşı olan bu oyuncuyu renklerine katmak için girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

14 GOL KAYDETTİ

Brezilya'nın Botafogo takımında forma giyinen ve geçtiğimiz hafta sona eren Brezilya Ligi'nde 41 maçta forma giyip 14 gol kaydeden Marques'in değeri 2.5 milyon dolar. Rizespor'un bu oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorladığı belirtilirken, yabancı kontenjanında olmayacak olması ise bu transferdeki ısrarını daha da artırıyor. Yeşil-Mavililer'in devre arası transfer dönemi öncesi bu oyuncuyla anlaşma sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor