Ç.Rize Karşıyaka'yı gözüne kestirdi

PTT 1. Lig’de hafta sonu sahasında Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’da kulüp başkanvekili Halim Mete, Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansları olmadığını söyledi. Halim Mete, şanssız bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, ”Bir çok s

Ç.Rize Karşıyaka'yı gözüne kestirdi

PTT 1. Lig’de hafta sonu sahasında Karşıyaka’yı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor’da kulüp başkanvekili Halim Mete, Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansları olmadığını söyledi.

 Halim Mete, şanssız bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, ”Bir çok sakat ve cezalı futbolcunun olduğu haftada Adanaspor deplasmanında 2-0 kaybettik. Ancak Adanaspor mağlubiyeti bizim için iyi bir ihtar niteliği taşıyor.

Her türlü aksiliğin yaşandığı bir haftanın ardından tam kadro olarak çalışabilme imkanı bulduk. Sakatlarımız düzeldi ve son kontrollerin ardından Karşıyaka maçında bu oyunculara hocamızın görev verip vermeyeceği belli olacak. Bu haftayı çok iyi değerlendirdik” dedi.

 

Karşıyaka’nın her zaman PTT 1. Lig’in önemli aktörlerinden olduğunu ifade eden Mete, ”Karşıyaka 100. yılını yaşıyor ve onun verdiği enerji ile iyi maçlar çıkarıyor. Şampiyonluk hedefini birlikte kovaladığımız güçlü rakiplerimizden biri ancak ligde büyük küçük yok, çok daha fazla mücadele eden sahadan istediğini alıyor. Hedeflerimiz için bu tür maçlarda alınacak sonuçlar çok önemli. Karşıyaka maçını kazanmaktan başka şansımız yok. Futbolcularımızdan iyi oyun ve galibiyet bekliyoruz” diye konuştu.

 

Mete, taraftarlardan takıma sahip çıkmalarını, Karşıyaka maçında türbinleri dolmalarını istedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler