Ç.Rize 3 puanla başlamak istiyor

  PTT 1.Lig'de yarın kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  takımıyla karşılaşacak olan Çaykur Rizespor bugün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Yarın oynanacak olan ligin ilk maçında bayan ve çocuk seyircileri tribünde gö

Ç.Rize 3 puanla başlamak istiyor

 

 PTT 1.Lig'de yarın kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  takımıyla karşılaşacak olan Çaykur Rizespor bugün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

 

Yarın oynanacak olan ligin ilk maçında bayan ve çocuk seyircileri tribünde görmek istediklerini belirten Futbol Şube sorumlusu Mustafa Baltacı "Uzun bir maraton başlıyor. Biz bu uzun ve zorlu maratonda seyircimizin desteğini her zaman arkamızda görmek istiyoruz" dedi.

 

Geçtiğimiz yıl Akhisar Belediyespor  maçında çıkan saha olayları sonrası alınan cezadan ötürü bu maçta tribünlerde sadece çocuk ve bayan taraftarların yer alacağını vurgulayan Baltacı "Biraz geç saat olmasından ötürü bayan ve çocuk taraftarlarımızın maça gelmeleri zor olabilir ama bütün bayan ve çocuk taraftarlarımızdan isteğimiz bizi ilk maçımızda yalnız bırakmasınlar.

 

 İyi bir takım kurduk. Yeni takviyeler ile daha da güçlendik. Teknik ekibimiz bizler var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu sezon Rizespor'un başarı yılı olacak. İçerde dışarıda koşan mücadele eden ve puanlar toplayan bir takım hedefledik. Bunda da ne kadar başarılı olduğumuzu lig başında bütün spor kamuoyu görecek" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor