Ç.Rize 1.Lig'in flaş ismini istiyor!

Balıkesirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde attığı 11 golle önemli paya sahip olan Kwame Karikari, yüksek para istediği için Ege ekibiyle anlaşamamıştı.Sürati ve bitiriciliğiyle bilinen 22 yaşındaki forvetin ismi Süper Lig takımlarıyla anılır hale geldi. Ö

Ç.Rize 1.Lig'in flaş ismini istiyor!

Balıkesirspor'un Süper Lig'e yükselmesinde attığı 11 golle önemli paya sahip olan Kwame Karikari, yüksek para istediği için Ege ekibiyle anlaşamamıştı.

Sürati ve bitiriciliğiyle bilinen 22 yaşındaki forvetin ismi Süper Lig takımlarıyla anılır hale geldi. Özellikle Mehmet Özdilek yönetiminde çıtayı yükseltmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, Ganalı forvet için devreye girdi. 

Genç çalıştırıcının yönetimden Karikari’nin alınması yönünde talepte bulunduğu öğrenildi. Bonservisi AIK Stockholm’da bulunan Karikari de kariyerine Süper Lig’de devam etmek istiyor. Bu nedenle PTT 1. Lig’den gelen teklifleri reddediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler