Çotanaklar'da 3 puan sevinci!

Bank Asya 1. Ligin 31. Haftasında Atatürk Stadyumu’nda Karşıyaka’yı 3-2 mağlup eden Giresunspor’da Başkanvekili Dr. Cengiz Cindemir, maçı kayıpsız şekilde atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Cindemir, yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlı ve çok zor

Çotanaklar'da 3 puan sevinci!

Bank Asya 1. Ligin 31. Haftasında Atatürk Stadyumu’nda Karşıyaka’yı 3-2 mağlup eden Giresunspor’da Başkanvekili Dr. Cengiz Cindemir, maçı kayıpsız şekilde atlattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 

Cindemir, yaptığı açıklamada, “Çok heyecanlı ve çok zorlu bir maç oynandı. Ama Allaha şükür ki kazandık, hanemize üç puan yazdırdık. Biz yolun başında da söylediğimiz gibi düşmeyeceğiz diyoruz.

 

Bunun içinde çabalarımızı elimizden geldiği kadar gösteriyoruz. Allah izin verirse bunun sonuçlarını da alacağımızdan cani gönülden inanıyorum. Teknik heyet ve futbolcularımızın inançlarından ve mücadelelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 TARAFTARLAR ÖZEL TEŞEKKÜR

 

Cindemir, Karşıyaka maçında tribünleri dolduran taraftara seslenerek, “Özellikle taraftarlarımıza bu maçta gösterdikleri tezahürat ve müthiş desteğe ayrı teşekkür etmek istiyorum. Her zaman bizi böyle desteklesinler” dedi.

 

GÖZLER RİZE MAÇINA ÇEVRİLDİ

 

“Önümüzde çok zorlu bir Çaykur Rizespor maçı var” diyen Cindemir, anlaşma gereği Giresunspor taraftarlarının Rize’ye gidemeyeceğinin altını çizerek, “Centilmenlik anlaşması gereği taraftarlarımız Rize’ye gidemeyecek. Onlar bizi artık dualarıyla destekleyecekler. Rize’den de inşallah puan ya da puanlar alarak inandığımız yolda devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“KEŞAP’TA BEKLESİNLER”

 

Cindemir, Rize’den puan ya da puanlarla dönmeyi arzuladıklarını, dönüşte taraftarların Keşap’ta kafileyi karşılayıp, şehre eğlenerek gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor