Copa America'da yarı finale kim yükseldi?

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'da normal süresi 0-0 biten karşılaşmada Kolombiya'yı penaltı atışları sonunda 5-4 yenen Arjantin, yarı finale yükseldi. Şili'nin Vina del Mar kentindeki Sausalito Stadı

Copa America'da yarı finale kim yükseldi?
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'da normal süresi 0-0 biten karşılaşmada Kolombiya'yı penaltı atışları sonunda 5-4 yenen Arjantin, yarı finale yükseldi.
 
Şili'nin Vina del Mar kentindeki Sausalito Stadı'nda oynanan çeyrek final mücadelesinde Arjantin ile Kolombiya karşılaştı.
 
İki takım, 90 dakika boyunca girdiği gol pozisyonlarından faydalanamayınca karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı ve penaltılara kaldı.
 
Kolombiya'da James Rodriguez, Radamel Falcao, Juan Guillermo Cuadrado ve Edwin Cardona penaltı vuruşlarını gole çevirirken, Luis Muriel, Juan Camilo Zuniga ve Jeison Murillo ise atışlardan faydalanamadı.
 
Arjantin'de Lionel Messi, Ezequiel Marcelo Garay, Ever Banega, Ezequiel Lavezzi ve Carlos Tevez penaltı noktasından topu ağlara yollarken, Lucas Biglia ve Marcos Rojo ise penaltıyı kaçırdı.
 
Kolombiya'yı penaltılar sonunda 5-4 yenen Arjantin, adını yarı finale yazdırdı.
 
Kupanın son çeyrek final mücadelesinde, Brezilya ile Paraguay karşılaşacak. Maçı kazanan takım, yarı finalde Arjantin'in rakibi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor