Constant'ta yeni gelişme!

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ın kararıyla kadro dışı kalan takımın önemli isimlerinden Constant’a af kapısı açıldı.. Takımdan uzak kaldığı periyotta kendisine verilen programı hiç aksatmayan ve yeni krizler yaratmayan deneyimli futbolcu için

Constant'ta yeni gelişme!

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal’ın kararıyla kadro dışı kalan takımın önemli isimlerinden Constant’a af kapısı açıldı..

 Takımdan uzak kaldığı periyotta kendisine verilen programı hiç aksatmayan ve yeni krizler yaratmayan deneyimli futbolcu için yöneticilerin devreye girdiği belirtildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da af konusuna sıcak baktığı ve Ersun Yanal’ın bu telkinler paralelinde futbolcusuyla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yöneticilerin özellikle, “Constant değerli bir oyuncu. Ayrıca bizim kendisiyle olan anlaşmamız garanti para üzerine. Yani Constant’ı oynatmasak da parasını ödeyeceğiz. Sana ya da ekibine büyük bir saygısızlığı olmadıysa affedelim ve onu kazanma yoluna gidelim” mesajlarının Bordo-Mavililer’in hocası üzerinde etkili olduğu vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor