Constant: Trabzon'a alışmakta zorlandım

Trabzonspor'un Lokoren'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada bordo mavili ekibin ikinci golünü kaydeden Constant maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.Constant şöyle konuştu;Bizim için çok zor bir maçoldu. Mutlak galibiyet almak gerekiyordu. İkinci yarıda

Constant: Trabzon'a alışmakta zorlandım

Trabzonspor'un Lokoren'i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada bordo mavili ekibin ikinci golünü kaydeden Constant maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Constant şöyle konuştu;

Bizim için çok zor bir maçoldu. Mutlak galibiyet almak gerekiyordu. İkinci yarıda daha iyi oynayarak oyunu forse ettik ve kazandık. Bugün fiziksel açıdan kendimi zorladım ve zaman geçtikçe daha iyi olacağım.

İlk geldiğim aylarda Trabzon'a alışmakta zorlandım. Daha sonra ailemin gelmesiyle rahatladım. Onlar burada olduktan sonra alışma süresi daha hızlı geçiyor. Tabi ki burada takım arkadaşlarım hocam ve taraftarlarımız sayesinde daha da çabuk alışıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor