Constant para cezasını gördü

Bir süre önce Spor61’in gündeme getirdiği bir haber Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edilmemiş farklı bir anlama çekilmişti. Spor61 haberinde “ Constant sakatlığı yüzünden değil, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartışmaya girdiği ve sözlü kavga

Constant para cezasını gördü

Bir süre önce Spor61’in gündeme getirdiği bir haber Trabzonspor yönetimi tarafından kabul edilmemiş farklı bir anlama çekilmişti. Spor61 haberinde “ Constant sakatlığı yüzünden değil, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile tartışmaya girdiği ve sözlü kavga ettiği için kadroya alınmadı.”haberine yer verilmişti.

Bu haberin üzerine Vahid Halilhodzic, Tesislerde sürdürülen idmanda Constant ile birlikte gazetecilere samimi pozlar vererek durumun böyle olmadığını dile getirmişti. Çok geçmeden Haber61 ekibi yapmış olduğu araştırmada Constant’ın yönetim tarafından bu karşılaşma sonrası sözleri ve hareketleri nedeni ile para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynanan Başakşehir maçının devre arasında Halilhodzic’in yanına giderek mevkisi ile alakalı olarak şikayetlerde bulundu. Bu duruma Halilhodzic, çok sinirlendi ve Constant'ı bir sonraki maçta oynatmadı. Bu durum sonrası Constant'a bir cezada yönetimden geldi. 32 bin EURO para cezasına çarptırılan Gineli oyuncu uyarı almış oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor