Constant neden kadroya alınmadı?

-Haber61.net-Trabzonspor UEFA'ya futbolcu listesini yollarken yeni transfer Kevin Constant'ın kadro dışında kalması dikkat çekmişti.Haber61.net Constant'ın neden kadro dışı kaldığını öğrendi. Edinilen bilgiye göre daha önce hakkında Bourceanu'nun "beni ki

Constant neden kadroya alınmadı?

-Haber61.net-

Trabzonspor UEFA'ya futbolcu listesini yollarken yeni transfer Kevin Constant'ın kadro dışında kalması dikkat çekmişti.

Haber61.net Constant'ın neden kadro dışı kaldığını öğrendi. Edinilen bilgiye göre daha önce hakkında Bourceanu'nun "beni kiralayın sözleşmemi dondurun" gibi talepte bulunduğu öne sürülmüştü.  Ancak işin aslının tam tersi olduğu ortaya çıktı. Sakatlığının ciddi olması nedeniyle  sözleşmesinin dondurulması için Rumen oyuncuyla 8 saate yakın toplantı yapan yönetim bir türlü ikna etmeyi başaramadı. Sözleşmesinin dondurulmasını istemeyen Bourceanu herhangi bir kolaylık sağlamadı.

Bu gelişme üzerine kontenjan sıkıntısı yüzünden yeni transfer Constant UEFA'ya gönderilen listede yer almadı. Constant'ın listede yer alması için öncelikle TFF'den vize almış olması gerekiyordu. Constant'ın TFF'den vize alabilmesi için de 5+3 kuralı gereği kontenjandan bir yabancı futbolcunun askıya alınması gerekiyordu.

Bourceanu'nun çıkardığı zorluk nedeniyle vizesi askıya alınamayınca Constant'a vize çıkarılamadı ve UEFA listesinin dışında kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler