Constant ne olacak?

Trabzonspor'da Ersun Yanal’la yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan Constant’ın takımdaki geleceği henüz netleşmedi. Hacıosmanoğlu başkanlığında toplanacak yönetim kurulunun vereceği kararın ardından Gineli yıldızın affedilmesi beklenirken, ağır b

Constant ne olacak?
Trabzonspor'da Ersun Yanal’la yaşadığı sorun nedeniyle kadro dışı bırakılan Constant’ın takımdaki geleceği henüz netleşmedi. Hacıosmanoğlu başkanlığında toplanacak yönetim kurulunun vereceği kararın ardından Gineli yıldızın affedilmesi beklenirken, ağır bir cezanın kesilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaşadığı sorun sebebiyle kadro dışı bırakılan Gineli yıldız Kevin Constant’ın durumu belirsizliğini korumaya devam ediyor. Gineli oyuncu teknik ekibin verdiği idman programı doğrultusunda takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürürken, son kararı verecek olan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’da olmaması nedeniyle kararın ileri bir tarihe atıldığı öğrenildi. 
 
Bilindiği üzere Constant’ın durumuyla ilgili olarak Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ile görüşecek ve kadro dışı konusu karara bağlanacak.
 
 
Affedilme ihtimali yüksek
 
Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’a dönmesinin hemen ardından toplanacak olan yönetim kurulunun, oyuncunun hâl ve hareketlerini dikkate alarak ikazda bulunacağı, Constant’ın devam etmesi yönünde karar çıkması halinde ise teknik direktör Ersun Yanal’ın, oyuncu ile artık daha yakından ilgileneceği öğrenildi. Yanal’ın raporunu da göz ardı etmeyecek olan Trabzonspor Yönetimi’nin futbolcuya ağır bir ceza kesmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler