Colman'ın yerine kim oynayacak?

 Dinamo Minsk ile oynanan ilk maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyecek olan Colman’ın yerine forma giymek için Abdülkadir Özdemir ve Soner Aydoğdu rekabete girdi.Her iki oyuncunun da performansından memnun olan Akçay’ın, 4-2-3

Colman'ın yerine kim oynayacak?

 Dinamo Minsk ile oynanan ilk maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle rövanş maçında forma giyemeyecek olan Colman’ın yerine forma giymek için Abdülkadir Özdemir ve Soner Aydoğdu rekabete girdi.

Her iki oyuncunun da performansından memnun olan Akçay’ın, 4-2-3-1 olan taktik dizilişinden vazgeçmesi beklenmiyor. Bu sezon oynanan üç resmi karşılaşmada da yedek kulübesinde oturan Soner, forma giymek için sabırsızlandığını belirterek, "Akçay kim hak ediyorsa ona formayı veriyor. Bende kendimi gösterip takımda kendime yer açmak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor