Colman'ın tercihi Türk okulu

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Gustavo Colman'ın Türkiye sevgisi çocuklarının eğitimine de yansıdı. Arjantinli oyuncu, eşi Fenanda ve çocukları Mateo ile Valentino'nun Trabzonspor'da yaşamaktan mutlu olduklarını söyledi.Tatillerde ülkelerine gittikler

Colman'ın tercihi Türk okulu

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Gustavo Colman'ın Türkiye sevgisi çocuklarının eğitimine de yansıdı. Arjantinli oyuncu, eşi Fenanda ve çocukları Mateo ile Valentino'nun Trabzonspor'da yaşamaktan mutlu olduklarını söyledi.Tatillerde ülkelerine gittiklerinde Trabzon'u çok özlediklerini anlatan Bordo-Mavili takımın yıldızı, Türkçe konuşmayı öğrenen çocuklarını, Türk okuluna vermeyi düşündüğünü belirtti. Karadeniz ekibiyle sözleşmesini 3 yıl daha uzatmasını da Türkiye sevgisine bağlayan başarılı oyuncu, takım içinde kendisiyle aynı dili konuşan 4 futbolcu bulunmasından dolayı uyum sorunu yaşamadığını kaydetti. Tekniği ve paslarıyla Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuran Colman, maç yaptıkça kendilerine olan güvenlerinin arttığını dile getirdi. Bordo-Mavili ekibi daha iyi yerlere getirmek için herkesin elinden gelenin fazlasını sahaya yansıttığına dikkati çeken yetenekli isim, "Bizim için hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi çok önemli. İkisinde de güçlü olmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu arada Trabzonspor, milli maçlar sebebiyle verilen arada, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan futbolcular ile sakatlığı bulunan Henrique katılmadı. Antrenmanda uzun süredir sakatlığı bulunan Piotr Brozek takımla birlikte ısınma hareketlerini gerçekleştirirken daha sonra yardımcı antrenör Turgut Kural yönetiminde özel bir çalışma yaptı. Öte yandan Bordo-Mavili ekibin file bekçileri Onur ve Zeki, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti. Vali Kızılcık, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarının Türkiye'yi sevince boğduğunu söyledi ve iki file bekçisi nezdinden bütün futbolculara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor